elisa omaga (netipulk) tuli nmul tallinnas rahumäeteel alla u 15 mb üles ei mäleta
elisa omaga (netipulk) tuli nmul tallinnas rahumäeteel alla u 15 mb üles ei mäleta
Tele 2 @ mustaka chopsticks
![]()
HyperThreading Inside | Say No for Firefox ! ... get safari or chrome | Use Google webapps!
HyperThreading Inside | Say No for Firefox ! ... get safari or chrome | Use Google webapps!
Ma elionis tehnik, ainuke koht kust testida on Speedtest.net, teised on saastad kohad. Btw kes netti tahab kiiret, soovitan valguskaabli endale muretseda ( hetkel suht ainult korterites ), saate 100/20mb/s neti kiiruse. (see on tänapäeval rohkem kui küllalt
)
sa maksad kinni mulle selle v
ma pean 500m või rohkem vedama
Kui kokku saame siis kirjutame
2439553391.jpg
Roorsi tele2 4g
see kahjuks kõigub siin meeletult, hetkel on näiteks 22 alla ja 6 üles. Õhta, kui rahvas kodus on mingi 8 alla ja 1,5 üles. Ja mängud hakkavad lägima ka, pole see nett midagi nii vägev koguaeg. Lihtsalt hommiku imestasin, et kudias 4 gb fail jõudis mingi 5 mintsaga kohale, siis tegin testi ja tulemust sa nägid. Õhtu kiskusin 400 Mb faili mingi pool tundi.![]()
Last edited by Ghost; 16th January 2013 at 13:03.
ega rootsis pole nagunii midagi teha 5mbitist suurema kiirusega.
¯\_(ツ)_/¯Shitapple ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ... when the pants come off, look the fuck out
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks